CIvilian 
FIREARMS 
Courses

"Invest in training to become a better shooter"

CONTACT FRONT heeft een reeks specifieke workshops met vuurwapens ontwikkelt, gericht op de sportschutter die in eerste instantie zichzelf wenst te verbeteren en in een tweede luik een stap wil zetten in de richting van de dynamische disciplines om eventueel later aan wedstrijden deel te nemen. Niettemin kunnen onze cursussen een meerwaarde betekenen voor ervaren schutters.

Elke cursus is voorzien van een minimum vereist niveau waaraan de deelnemer dient te voldoen. Dit kadert vooral in op het aspect veiligheid maar eveneens op het feit dat we telkens met een heterogene groep met een éénzelfde niveau aan de slag kunnen. Wordt er geconstateerd dat een deelnemer hieraan niet voldoet wordt er sterk aangeraden een workshop van een lager niveau te volgen.

Al onze vuurwapencursussen worden gegeven door professionelen.

FUNDAMENTALS PISTOL LEVEL 1

Het aanleren van de technieken en filosofie waarvoor Contact Front staat en dat iedere sportschutter als potentieel dient te bezitten.

PRACTICAL PISTOL LEVEL 2

De vaardigheden van de schutter opbouwen om met vertrouwen het pistool vanuit de holster in te zetten i.h.k.v. de dynamische disciplines.

APPLIED PISTOL LEVEL 3

Met de nadruk op snelheid en precisie wordt de schutter voorbereid op de  dynamische discipline met pistool.

SKILL BUILDER PISTOL LEVEL 4

Met de reeds opgebouwde vaardigheden het niveau van de schutter, individueel verhogen.

RED DOT SIGHT - PISTOL

Deze workshop van 8 uur leert zowel beginnende- en ervaren schutters hoe ze zich beter vertrouwd kunnen maken met het gebruik van een op pistool gemonteerde RDS.  

CARBINE COURSE

Coming soon


TAILORED COURSE

Een cursus op maat, volgens uw specifieke noden.