PISTOL COURSES

FUNDAMENTAL PISTOL COURSE I LEVEL 1

8 uur I Open Enrollment

over deze cursus

De "Fundamentals Pistol Course" is geen basiscursus. Het is ontworpen om het hiaat te vullen voor sportschutters die na het behalen van hun sportschutterslicentie, een wapenvergunning aanvragen en geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de nauwkeurigheid, technieken, leren werken met een holster en ladertas, op zoek zijn naar een opfriscursus of gewoonweg wat ervaringen willen opdoen. Als je geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan in de dynamische disciplines, dan is dit een geweldige plek om te beginnen.

Doel van de vorm​ing

De deelnemer in staat stellen om op het einde van deze cursus in alle veiligheid doeltreffend een doel te treffen met telkens twee opeenvolgende schoten. (Fundamentals pistol drill) 

MINIMUM VEREISTE NIVEAU

Veilig en met vertrouwen een wapen kunnen manipuleren, klaarmaken, afvuren en ontladen.

onderwerpen

Benodigd materiaal

Voorwaarden om deel te nemen

VEILIGHEID

Het aspect VEILIGHEID dragen we hoog in het vaandel en wordt tijdens onze cursussen continue toegepast. Na een eerste veiligheidsfout volgt een waarschuwing. Bij een tweede veiligheidsfout zal de deelnemer verzocht worden de stand te verlaten.

DISCLAIMER

Deze cursus/workshop is alleen gebaseerd op de schietsport. Er worden geen militaire- of politietechnieken / tactieken onderwezen.

Is het de eerste keer dat je een wapencursus volgt bij Contact Front? Lees dan zeker onze tips over het benodigd materiaal.