PISTOL COURSES

PRACTICAL PISTOL COURSE I LEVEL 2

8 uur I Open Enrollment

over deze cursus

Onze Practical Pistol Course is de volgende stap, na de fundamentals, in het pistool programma van Contact Front. In deze cursus worden de eerste aspecten van het dynamisch vuren aangeleerd. We demonstreren en leren de verschillende houdingen aan die nodig zijn om vanuit een vaste vuurpositie dynamisch te vuren.

Doel van de vorm​ing

Op het einde van deze vorming zal de cursist in staat zijn om vanuit een vaste vuurpositie, veilig en vloeiend vanuit verschillende schiethoudingen een doel doeltreffend te raken. (Delta Drill)

MINIMUM VEREISTE NIVEAU

onderwerpen

Benodigd materiaal

Voorwaarden om deel te nemen

VEILIGHEID

Het aspect VEILIGHEID dragen we hoog in het vaandel en wordt tijdens onze cursussen continue toegepast. Na een eerste veiligheidsfout volgt een waarschuwing. Bij een tweede veiligheidsfout zal de deelnemer verzocht worden de stand te verlaten.

DISCLAIMER

Deze cursus/workshop is alleen gebaseerd op de schietsport. Er worden geen militaire- of politietechnieken / tactieken onderwezen.

Is het de eerste keer dat je een wapencursus volgt bij Contact Front? Lees dan zeker onze tips over het benodigd materiaal.